Vertalingen

Dat Engels een wereldtaal is, staat buiten kijf. Bij het zakendoen, op vakantie, het ontmoeten van buitenlandse personen, overal is het Engels noodzakelijk. Maar dat betekent niet dat iedereen even goed Engels spreekt of de tijd en zin heeft om Engelstalige teksten te schrijven.

Het schrijven van buitenlandse teksten wordt steeds aantrekkelijker. Zeker als bijvoorbeeld een webshop een internationaal publiek wil aanspreken. Bij het solliciteren op internationale functies hoort een Engelse sollicitatiebrief én een Engels CV. Daarom halen wij het werk uit handen. Het schrijven en vertalen van Engelse teksten is onze zorg.

Engelse teksten schrijven

Zeker als het grootste deel van de bezoekers van een website Engels is, kan het lonen om Engelstalige teksten te (laten) schrijven. Daarom verzint media12 originele en creatieve content in het Engels. Alle teksten worden geschreven op tenminste B2-niveau. Dit betekent dat de bezoeker de tekst probleemloos moet kunnen lezen en begrijpen.

In de tekst zitten immers geen spel- en schrijffouten. Een tekst moet daarnaast aanspreken en een doel hebben. Bij Engelse teksten is bijvoorbeeld het gebruik van zogenaamde linking words van levensbelang. Deze woorden geven een structuur aan de tekst en maken het geheel meer samenhangend en beter leesbaar.

Engelse teksten vertalen

Daarnaast kunnen wij uiteraard ook Engelse teksten vertalen naar het Nederlands, of juist andersom. Steeds meer webshops en andere websites kiezen ervoor naast een Nederlandse variant ook een internationale variant aan te bieden. Voor websites die duizenden artikelen gepubliceerd hebben, kan dat een behoorlijke tijdrovende of kostbare klus worden.

Daarom denken wij graag mee en nemen we het werk graag uit handen. Wij vertalen met veel liefde en plezier volledige verhalen, ebooks, informatieve artikelen, uitnodigingen, sollicitatiebrieven en overige content. Wij schrijven de teksten in het correct Engels. Zonder spelfouten. Dat is wel zo prettig.

Tarief

Het uitbesteden van vertalingen is vaak geen sinecure en erg kostbaar. Immers: vertalers zijn vaak erg prijzig. Daarom bieden wij een laag tarief per woord. Wij vertalen teksten van het Engels naar het Nederlands en omgekeerd tegen een tarief van 2,5 cent per woord (excl. BTW). Heb je de vertaling zeer binnenkort al nodig? Dan kun je bij ons een spoedopdracht indienen tegen een tarief van 3 cent per woord (excl BTW). Media12 is daarmee één van de goedkoopste aanbieders van Engelse content in Nederland!