Over ons

Media12is een jong bedrijf dat content verzorgt voor externe partijen. Het kan daarbij gaan om informatieve teksten, teksten die moeten aansporen tot actie of zelfs kerstkaartjes. Ook houden wij ons bezig met het schrijven van Engelse teksten, het vertalen van Engelse teksten naar het Nederland  en het vertalen van Nederlandse teksten naar het Engels.

Ook bewegend beeld

Wij maken ook video’s voor bedrijven en particulieren. Dat is meer dan alleen bedrijfsvideo’s: ook voor het streamen van evenementen en het maken van reportages kun je ons inzetten. Wij hebben de juiste apparatuur in huis! Wij hebben een eigen server waarop wij kunnen streamen. Reclamevrij.

Server gecrasht? Geen probleem!

Media12 is ook actief in de ICT. Wij weten hoe we een server moeten configureren en problemen op moeten lossen. Als je problemen hebt met je server, kunnen wij deze op afstand repareren en configureren. Neem voor meer informatie en tarieven contact met ons op.

Waarom media12?

Met de producten van media12 til je je bedrijf naar een hoger niveau. Bezoekers komen regelmatig terug, omdat de producten niet alleen op Google, maar liever op de bezoeker gericht zijn. Daarmee voorkom je dat je website een penalty van de zoekmachines opgelegd krijgt.

De klant is koning

Bij media12 is de klant koning. We denken graag met je mee over onderwerpen en oplossingen. Wij vinden het belangrijk dat klanten tevreden zijn over producten en diensten. Daarmee werken we aan een duurzame relatie tussen de opdrachtgever en ons bedrijf.

 

Neem contact op!

Je naam (verplicht)

Je email (verplicht)

Onderwerp

Je bericht